Emosjonsfokusert seksualterapi med Anders Røyneberg

februar 22, 2022 7:00 pm

Spørsmål?
Tema: Sammenhengen mellom kropp, følelser, seksualitet og smerter  🌺
Emosjonsfokusert seksualterapi. Hvordan jobbe med kropp, følelser og seksualitet i terapirommet.
Mange seksuelle problemer er ofte symptomer på underliggende følelsesmessige og psykologiske konflikter. Anders vil i foredraget presentere en case for å vise hvordan en i praksis kan jobbe emosjonsfokusert for å få en sunnere seksuell helse ved smerteproblematikk.
Anders jobber som terapeut i egen praksis og har bakgrunn som psykiatrisk sykepleier, videreutdanning i sexologi (UIA) og er spesialist i sexologisk rådgivning (NACS). I tillegg har han videreutdanning i traumeterapiformen EMDR samt psykoterapiformen ISTDP. Han er tilknyttet IKST (Institutt for klinisk sexologi og terapi) og har jobbet med psykisk og seksuell helse i omlag 10 år. I denne perioden har han gjort seg mange erfaringer som han ønsker å dele med oss 😊
For Anders har det (og er det stadig) en øyeåpner å forstå sammenhengen mellom kropp, følelser, seksualitet og relasjoner for å hjelpe klienter med seksuelle utfordringer.
Webinaret er gratis og åpent for alle, men bare medlemmer får opptak i etterkant på våre medlemssider 💕  Meld deg inn her!
Da støtter du også vårt arbeid slik at vi bla. kan holde flere webinarer.
Emosjonsfokusert seksualterapi med Anders Røyneberg

februar 22, 2022 7:00 pm