top of page

Arrangementer

Kunnskapen om hva vulvodyni egentlig er og hvordan man kan bli bedre kan virke vanskelig å få tak på. Derfor arrangerer vi jevnlig spennende webinarer i samarbeid med dyktige fagfolk. Som medlem får du tilgang til opptak av disse når du melder deg inn.

 • Årsmøte & webinar om trening og vulvodyni/vaginisme
  Årsmøte & webinar om trening og vulvodyni/vaginisme
  man. 25. sep.
  TEAMS
  25. sep. 2023, 18:00 – 19:30
  TEAMS
  Har du underlivvssmerter, men usikker på hvordan trening vil påvirke smertene dine? Det er lett å scrolle seg vill i sosiale medier om alt vi bør og ikke bør gjøre for bekkenhelsen vår. I dette webinaret skal Fysioterapeut Martine Høiby snakke om trening ved underlivvssmerter.
 • Webinar om vulvalidelser
  Webinar om vulvalidelser
  ons. 12. apr.
  Digitalt
  12. apr. 2023, 19:00
  Digitalt
  Har du vondt i underlivet? På dette webinaret vil gynekolog Ole Aleksander Dyrkorn og hudlege Anne Lise Helgesen fortelle om ulike vulvalidelser.
 • Yogatime for avslapping i bekkenbunn og lindring av underlivssmerte
   Yogatime for avslapping i bekkenbunn og lindring av underlivssmerte
  tor. 16. feb.
  ZOOM
  16. feb. 2023, 19:00 – 20:00
  ZOOM
  Velkommen til en online yogatime på 60 minutter der du vil få ulike øvelser for å skape trygghet i kroppen og avslapping i bekkenbunnen. Metoden er myk og alle kan være med, uansett erfaring med yoga.

Tidligere arrangement

Her ser du en liten oversikt over arrangementer vi i Vulvodyniforeningen har gjennomført tidligere. Medlemmer får tilgang til opptak av alle webinarer, seminarer eller andre aktiviteter vi har opptak fra.

bottom of page