top of page

Stillingsutlysning

Vulvaforeningen søker sin aller første administrasjonskonsulent!

Pasientforeningen ble stiftet i 2020, og jobber for alle med vulvasmerter. Vi teller i dag 380 medlemmer. Frem til nå har den blitt drevet på frivillig basis. Styret består av kvinner som har erfaring med underlivssmerter, og vi jobber for å styrke fokuset på det manglende behandlingstilbudet vi har i dag. I tillegg ønsker vi å skape en felles arena for støtte og samhold. Foreningen drives i dag av et frivillig styre på 7 stykker.

Som administrasjonskonsulent vil du støtte styret i den daglige driften av foreningen. Rollen er helt ny, og kan utformes til rett kandidat. Vi ønsker en som kan gjøre administrativt arbeid, og noen økonomioppgaver. I tillegg er det ønskelig (men ikke et krav) med hjelp til å skrive søknader, høringssvar og lage innhold til vår nettside og sosiale medier. Vi håper at du vil ta foreningen til nye høyder, og virkelig gjøre en forskjell for saken vår!

Vi ser etter en som ønsker å jobbe 20-30 %. Arbeidet er svært fleksibelt og gjøres i hovedsak fra hjemmekontor, men det forventes at du deltar på månedlige styremøter (fysisk eller digitalt) på kveldstid og andre aktiviteter foreningen gjennomfører.

Erfaring er ikke et krav, vi lærer deg alt du trenger! Vi ser først og fremst etter en med et brennende engasjement for kvinnehelse!

 

Som administrasjonskonsulent vil du motta honorar, som fastsettes etter avtale.

 

Er du nysgjerrig eller har spørsmål om stillingen? Ta kontakt med styreleder Hanna Eide på 48 26 88 68 eller hanna@vulvodyniforeningen.no.

 

Søknad sendes til hanna@vulvodyniforeningen.no.

Søknader behandles fortløpende, så søk gjerne i dag!

Frist: 31. Juli

bottom of page