top of page
Søk

Nye hjelpemidler på avtale med NAV hos Quintet

desember 14, 2021


Nye seksuelle hjelpemidler på avtale med NAV fra 1. november 2021!


Quintet har gleden av å levere hele 16 forskjellige hjelpemidler på rammeavtale med NAV fra 1. november 2021. Rammeavtale med NAV innebærer at pasienten får dette kostnadsfritt. Seksuelle hjelpemidler krever ikke søknad og vedtak. Det krever ikke søknad og vedtak. Alle leger kan bestille seksualtekniske hjelpemidler til en pasient direkte fra leverandør ved å bruke bestillingsskjema. Fysio kan også bestille.


Her er rekvisisjonsskjema som sendes til NAV:


Under presenteres et utvalg av hjelpemidlene som blir tilgjengelige direkte fra rekvisisjonsskjema som kan være spesielt relevante for vulvodyni og vaginisme.



Inspire dilatorsett

Vi er glade for at det gode dilatorsettet Feminaform fortsetter på rammeavtale. Sett


et har en butt tupp og egner seg for tøying. Den glatte overflaten gir mindre friksjon og slimhinneirritasjon. Den minste størrelsen fungerer også som håndtak.



Feminaform dilatorsett


Endelig er dilatorsettet Inspire kommet på rammeavtale! Vi vet at dette er en etterlengtet nyhet for mange. Det har lenge vært tilgjengelig på dispensasjon og i nettbutikken, men nå finner du altså dette settet også på rekvisisjonsskjemaet! Settes består av 5 dilatorer med anatomisk buet form og smal tupp for en mer skånsom innføring.


C.1. fingervibrator


C.1. er én av tre ulike fingervibratorer som kommer på den nye rammeavtalen. Den finnes i både svart og rosa, og har flere bruksområder for alle kjønn. Den har stor vibreringsflate med knotter for økt stimuli. Vanntett og oppladbar!




Touch Me Fingervibrator

Touch Me er en fingervibrator som lever opp til sitt navn. Den er formet som en finger med knotter for økt stimuli. Vibratoren er utformet for å festes til en finger. Delikat og diskret design. Touch Me er mildere enn SVR og C.1.



Calexotics putevibrator

Calexotics putevibrator er på mange måter en variant av trusevibratoren med større vibrasjonsflate og uten magnetklips. Den har de samme programmene som Calexotics trusevibrator, men en litt annen utforming



Les mer om alle hjelpemidlene på avtale med NAV på Qunitet sine sider


bottom of page