top of page
Søk

Elsabeths underliv gror igjen

Jeg er ei kvinne, og jeg vil bare få hjelp til å se ut som det kjønnet jeg faktisk er.


«Underlivet mitt ser helt forferdelig ut, som om jeg er omskåret med et sløvt barberblad. Jeg har ikke lenger kjønnslepper eller klitoris, og jeg har nesten ikke skjedeåpning heller. »


Det gjør vondt å gå, og det gjør vondt å sitte rett på skrittet. Jeg må smøre meg inn med masse bedøvende krem før jeg skal tisse for at ikke det heller skal svi noe helt ekstremt. Jeg er ei kvinne, og jeg vil bare få hjelp til å se ut som det kjønnet jeg faktisk er. I dag ser det ut som kjønnet på ei Barbie-dukke, sier Elsabeth Westgård til KK. 

Kristiansands-kvinnen lider av Lichen sclerosus (LS). Hudsykdommen angriper underlivet og rammer i hovedsak kvinner i alle aldre. Det varierer hvor hardt angrepet pasientene er, men tilstanden er kronisk, ifølge Helsenorge.
Σχόλια


bottom of page