Tverrfaglig tilnærming i behandlingen av vulvodyni med Jenny Toftner. Webinar onsdag 8.juni kl. 18:00

juni 8, 2022 6:00 pm

Spørsmål?

Webinar onsdag 8.juni kl. 18:00

Jenny Toftner er kvinnehelse-fysioterapeut, sexologisk rådgiver NACS og parterapeut. Hun kommer for å snakke med oss om en tverrfaglig tilnærming til behandling av vulvodyni.

Hun sitter også i styret i foreningen Vulvaforum som er et tverrfaglig forum for helsepersonell som jobber med vulvodyni pasienter. Jenny holder foredrag om hvordan hun jobber i hverdagen med kvinner med vulvodyni. Hun vil fortelle om hvordan både fysioterapi, sexologi og relasjon kan ha betydning i behandlingen for å bli bedre. Til slutt vil hun si litt om Vulva.no og gjerne ha en dialog om hva dere ønsker Vulvaforum skal ha som fokus i videre arbeid.

Meld deg på via link: https://forms.gle/P4hEGNKQhYHuzPBj7

Alle medlemmer får tilgang til opptak av webinaret. Som medlem gir du også et signal om vi som pasientgruppe må bli hørt.

Meld deg inn her!

juni 8, 2022 6:00 pm